Kontakt

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

6 mišljenja na „Kontakt

  1. Mladjo

   Gospodine Krstiću,
   Vaš haplotip je postavljen u tabelu ”Srpskog DNK projekta”, u isti rod sa testiranim Savićem.
   Hvala.

   Odgovor
 1. Tatjana

  Postovanje. Zanima me kad uplatim da postanem vas clan, da li cu dobiti neku potvrdu od vas? Gde se nalazite? Kad mogu doci da se testiram? Imate li neki broj telefona?

  Tanja

  Odgovor
 2. Jackson Devoni

  Hello/Zdravo,

  I was recently searching throughout the web for information on Y-DNA haplogroup J2a and I came across your site. I am quite interested in the history and culture of the Balkans and I have studied anthropology. I see that there is a member of the Pjesivci tribe in your project with the surname Perunovic that belongs to Y-DNA haplogroup J2a. I find this very interesting since I am interested in old tribal/clan based cultures and I myself also belong to Y-DNA haplogroup J2a. Is it confirmed 100% then that the Perunovic brotherhood of the Pjesivci tribe belongs to Y-DNA haplogroup J2a then?

  Nedavno sam u potrazi celom Internetu za informacije o I DNK Haplogroup J2a i naišao sam na vašem sajtu . Ja sam prilično zainteresovan za istoriju i kulturu Balkana i sam studirao antropologiju . Vidim da postoji član pješivci plemena u vašem projektu sa prezimenom Perunović koja pripada I – DNK Haplogroup J2a . Mislim da je ovo vrlo interesantno , jer sam zainteresovan za starih kultura plemenske / klan zasnovanih i ja sam takođe pripadaju I – DNK Haplogroup J2a . Da li je to potvrđeno 100 % onda da je Perunović bratstvo pješivci plemena pripada I – DNK Haplogroup J2a onda?

  http://www.poreklo.rs/2012/03/01/perunovi%C4%87/

  Thanks/Hvala,

  Jackson

  Odgovor
 3. Filip

  Poštovani,

  Lijep pozdrav, zanima me imate li možda podatke o podrijetlu prezimena Ćuić. Inače najdalje što znam mi smo iz Ćuić Krčevine kraj Plitvičkih Jezera. Ako imate podatke o y-kromosomu nekog Ćuića molio big Vas da mi javite. Svaka informacija je dobrodošla, unparijed hvala!

  Odgovor
 4. Igor

  Poštovani,
  interesuje me da li u okviru vašeg istraživanja imate potrebu za dobrovoljcima koji bi dali svoj uzorak i učestvovali u rezultatima ili samo radite na plaćenim uzorcima.

  U očekivanju vašeg odgovora, srdačan pozdrav…
  Igor Bojović

  Odgovor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two + ten =