Postani naš član

Članovi Društva sa plaćenom članarinom mogu da ostvare 50 odsto popusta na Y-DNK analizu praporekla u DNK centru za genetiku i da umesto 13.000 dinara, ovu najpouzdaniju metodu utvrđivanja porekla plate 6.500 dinara.

Pored ove pogodnosti Društvo će u narednom periodu nastojati da kontinuirano obezbeđuje različite popuste na robu i usluge za svoje članove.

Pridružite nam se, postanite naš član!

Uplata članarine može da se izvrši na tekući račun kod Komercijalne banke (pogledajte model uplatnice):

clanarina

Vaše ime i prezime (obavezno)

Pol

Dan, mesec i godina rođenja:

Krsna Slava:

Vaša e-pošta (obavezno)

Zemlja i mesto

Zanimanje

Poreklo po ocu (iz kog kraja):

Poreklo po majci (iz kog kraja):

Devojačko prezime majke i njena slava:

Ukratko o vašoj porodici

9 mišljenja na „Postani naš član

 1. Mario

  Pozdrav,

  S obzirom da sam vec uradio sve testove preko FTDNA, da li je neophodno uclaniti se uz placanje ili je moguce uclanjivanje i bez uplate?

  Unapred hvala.

  –Mario

  Odgovor
  1. Jovica Krtinić

   Poštovani Mario,
   članstvo u Društvu srpskih rodoslovaca „Poreklo“ podrazumeva plaćanje godišnje članarine u visini od 2.000 dinara, a jedna od pogodnosti koja se daje članovima je popust na DNK testiranje. Dakle, činjenica da ste već uradili DNK testiranje (da li možete da nam pošaljete rezultat?), ne oslobađa obaveze da se plati redovna godišnja članarina, pod uslovom da želite biti član našeg Društva. Prihod od članarine uz donacije je jedini izvor finansiranja rada Društva, a ti prihodi su više nego skromni. To znači da se plaćanjem članarine praktično pomaže aktivnost Društva (održavanje sajta, izdvačka delatnost i sl.).
   Društvo raspolaže sa zavidnom bibliotekom i u mogućnosti smo da članovima obezbedimo pristup literaturi koja ih zanima, što je takođe jedan od razloga da budete naš član. Dobro došli!

   Odgovor
 2. Danijel

  Poštovani,

  molim vas za detaljnije podatke o banci, da bi mogao izvršiti uplatu iz inostranstva.

  Pozdrav
  Danijel

  Odgovor
 3. Osman Prljača

  Pozdrav
  Zanimljiv mi je ovaj vaš sajt i projekat.
  Ja sam Bošnjak iz Bosanske Posavine. Živim u Americi. Kupio sam dva Dnk testa jedan Natgeo geno 2 Helix, i drugi Ftdna samo Y12. Natgeo rezultati pokazuju da sam I1-Z63 yhg, a MTdna mi je H5c. Ftdna je potvrdio da sam I1M253 hg sa Y12 testom.
  Volio bih da mogu sudjelovati u forumu na vašem sajtu da možda saznam više informacija o raznim Dnk temama i možda da saznam više o svojem porijeklu. Ali nažalost neznam čitati ćirilicu pa bih volio upitati ima li verzija na latinici?
  Poštovanje

  Odgovor
  1. Milan Rajevac

   Osmane,

   bilo bi nam drago kada biste se pridružili našem forumu, i siguran sam da ćete uspeti pronaći bar deo informacija koje vas zanimaju. Ne postoji posebna verzija foruma na latinici, ali mislim da biste uspeli da se snađete, a i sagovornici će vam uvek izaći u susret i odgovoriti na latinici ako im objasnite da ne čitate ćirilicu.

   Srdačan pozdrav

   Odgovor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × three =