Контакт

Ваше име (обавезно)

Ваша е-пошта (обавезно)

Предмет

Ваша порука

6 мишљења на „Контакт

  1. Mladjo

   Господине Крстићу,
   Ваш хаплотип је постављен у табелу ”Српског ДНК пројекта”, у исти род са тестираним Савићем.
   Хвала.

 1. Tatjana

  Postovanje. Zanima me kad uplatim da postanem vas clan, da li cu dobiti neku potvrdu od vas? Gde se nalazite? Kad mogu doci da se testiram? Imate li neki broj telefona?

  Tanja

 2. Jackson Devoni

  Hello/Zdravo,

  I was recently searching throughout the web for information on Y-DNA haplogroup J2a and I came across your site. I am quite interested in the history and culture of the Balkans and I have studied anthropology. I see that there is a member of the Pjesivci tribe in your project with the surname Perunovic that belongs to Y-DNA haplogroup J2a. I find this very interesting since I am interested in old tribal/clan based cultures and I myself also belong to Y-DNA haplogroup J2a. Is it confirmed 100% then that the Perunovic brotherhood of the Pjesivci tribe belongs to Y-DNA haplogroup J2a then?

  Недавно сам у потрази целом Интернету за информације о И ДНК Хаплогроуп Ј2а и наишао сам на вашем сајту . Ја сам прилично заинтересован за историју и културу Балкана и сам студирао антропологију . Видим да постоји члан пјешивци племена у вашем пројекту са презименом Перуновић која припада И – ДНК Хаплогроуп Ј2а . Мислим да је ово врло интересантно , јер сам заинтересован за старих култура племенске / клан заснованих и ја сам такође припадају И – ДНК Хаплогроуп Ј2а . Да ли је то потврђено 100 % онда да је Перуновић братство пјешивци племена припада И – ДНК Хаплогроуп Ј2а онда?

  http://www.poreklo.rs/2012/03/01/perunovi%C4%87/

  Thanks/Хвала,

  Jackson

 3. Filip

  Poštovani,

  Lijep pozdrav, zanima me imate li možda podatke o podrijetlu prezimena Ćuić. Inače najdalje što znam mi smo iz Ćuić Krčevine kraj Plitvičkih Jezera. Ako imate podatke o y-kromosomu nekog Ćuića molio big Vas da mi javite. Svaka informacija je dobrodošla, unparijed hvala!

 4. Igor

  Poštovani,
  interesuje me da li u okviru vašeg istraživanja imate potrebu za dobrovoljcima koji bi dali svoj uzorak i učestvovali u rezultatima ili samo radite na plaćenim uzorcima.

  U očekivanju vašeg odgovora, srdačan pozdrav…
  Igor Bojović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 1 =

Препоручени текстови

Најновије

Топ 10 тема на ДНК форуму

Коментари

Иван Вукићевић
Родови старобалканског порекла у Црној Гори
2018-04-18 12:43:27

Иван Вукићевић
Род Васојевића
2018-04-18 12:01:16

Анђелић
Родови старобалканског порекла у Црној Гори
2018-04-17 22:31:33

Stjepan
Y-ДНК хаплогрупа I - најчешћа код Срба
2018-04-17 12:52:45

Јанко
Род Васојевића
2018-04-17 01:12:56