Постани наш члан

Чланови Друштва са плаћеном чланарином могу да остваре 50 одсто попуста на Y-ДНК анализу прапорекла у ДНК центру за генетику и да уместо 13.000 динара, ову најпоузданију методу утврђивања порекла плате 6.500 динара.

Поред ове погодности Друштво ће у наредном периоду настојати да континуирано обезбеђује различите попусте на робу и услуге за своје чланове.

Придружите нам се, постаните наш члан!

Уплата чланарине може да се изврши на текући рачун код Комерцијалне банке (погледајте модел уплатнице):

clanarina

Ваше име и презиме (обавезно)

Пол

Дан, месец и година рођења:

Крсна Слава:

Ваша е-пошта (обавезно)

Земља и место

Занимање

Порекло по оцу (из ког краја):

Порекло по мајци (из ког краја):

Девојачко презиме мајке и њена слава:

Укратко о вашој породици

9 мишљења на „Постани наш члан

  1. Jовица Кртинић

   Поштовани Марио,
   чланство у Друштву српских родословаца „Порекло“ подразумева плаћање годишње чланарине у висини од 2.000 динара, а једна од погодности која се даје члановима је попуст на ДНК тестирање. Дакле, чињеница да сте већ урадили ДНК тестирање (да ли можете да нам пошаљете резултат?), не ослобађа обавезе да се плати редовна годишња чланарина, под условом да желите бити члан нашег Друштва. Приход од чланарине уз донације је једини извор финансирања рада Друштва, а ти приходи су више него скромни. То значи да се плаћањем чланарине практично помаже активност Друштва (одржавање сајта, издвачка делатност и сл.).
   Друштво располаже са завидном библиотеком и у могућности смо да члановима обезбедимо приступ литератури која их занима, што је такође један од разлога да будете наш члан. Добро дошли!

 1. Dragan

  Постовани,

  Уплатио сам чланарину, како да остварим право на хапло тест ( са попустом )?
  Позз
  Драган

 2. Osman Prljača

  Pozdrav
  Zanimljiv mi je ovaj vaš sajt i projekat.
  Ja sam Bošnjak iz Bosanske Posavine. Živim u Americi. Kupio sam dva Dnk testa jedan Natgeo geno 2 Helix, i drugi Ftdna samo Y12. Natgeo rezultati pokazuju da sam I1-Z63 yhg, a MTdna mi je H5c. Ftdna je potvrdio da sam I1M253 hg sa Y12 testom.
  Volio bih da mogu sudjelovati u forumu na vašem sajtu da možda saznam više informacija o raznim Dnk temama i možda da saznam više o svojem porijeklu. Ali nažalost neznam čitati ćirilicu pa bih volio upitati ima li verzija na latinici?
  Poštovanje

  1. Milan Rajevac

   Osmane,

   bilo bi nam drago kada biste se pridružili našem forumu, i siguran sam da ćete uspeti pronaći bar deo informacija koje vas zanimaju. Ne postoji posebna verzija foruma na latinici, ali mislim da biste uspeli da se snađete, a i sagovornici će vam uvek izaći u susret i odgovoriti na latinici ako im objasnite da ne čitate ćirilicu.

   Srdačan pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 4 =

Препоручени текстови

Најновије

Топ 10 тема на ДНК форуму

Коментари